fbpx

Webbyrå Helsingborg

”Min hemsida ska älskas av både Google och mina kunder”

Och det kommer vi se till att den gör. Om priset är din farhåga så ska vi nog råda bot på det. Vi skickar gärna prisuppgifter.

Spela videoklipp
5/5

Vi är oerhört nöjda med dessa killar. Allt gick snabbt och smidigt och de var lyhörda. Vår hemsida blev över förväntan och har ökat vår synlighet på nätet. Allt har varit proffsigt och seriöst. Återkopplingen är bra och de är snabba med att uppdatera hemsidan om något vill förändras/läggas till. Det känns tryggt att ha denna webbyrå som leverantör. Vi har fått in mängder med kundförfrågningar som hittat oss via nätet.

Denise Ödgren, Landvetter Eknomi

5/5

Vi är supernöjda och har fått en otroligt snygg ny hemsida som jag vet både kunderna och kollegorna kommer uppskatta.

Johanna Gustafsson, Brukspecialisten

5/5

Dom har gjort en väldigt fin och lättarbetad hemsida åt oss på GewertsAntik. Väldigt vackra foton. Jättenöjd!!

Gewerts Carnefjord, Gewerts Antikt

Snacka pris

Fyll i namn och telefonnummer så hörs vi snart!

Spana in några av våra snygga hemsidor

En personlig webbyrå i Helsingborg?

Stött på problem med att få din webbplats att ranka högt på Google? Söker du efter en professionell webbyrå i Helsingborg för att ta din online-närvaro till nästa nivå?

Om du är en person som bryr dig om personlig kontakt, bra priser och goda resultat så är vi rätt webbyrå för dig. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa att de får den bästa möjliga upplevelsen. Vi hjälper företag i Helsingborg att öka sina intäkter.

 

Vill du komma igång? Börja med att få ett ungefärligt pris.

Gustav och Mikael är grundare av Fix IT Webbyrå Göteborg

Vad kan Fix IT Webbyrå erbjuda dig i Helsingborg?

Oavsett om du har nystartat företag eller är gammal i gemet är vi nyfikna på hur vi kan hjälpa dig förbättra din närvaro på webben.

Vi erbjuder snygga, användarvänliga hemsidor, fotografering för webben och annan digital marknadsföring som skapar ökat kundflöde, högre trovärdighet och förtroende hos dina potentiella kunder.

Kontakta mig (Gustav) via telefon eller mail, eller få ditt pris:

Smidig väg till lönsam hemsida

Möte

Vi tar ett möte och får en bild av vad du vill ha ut av din hemsida.

Produktion

Vi producerar allt material till din hemsida. Vi erbjuder alltid copy writing, fotografering, och filmning så att du kan visa ditt företag från sin bästa sida.

Avstämning

I slutskedet stämmer vi av så att arbetet är rätt utfört och att du är nöjd.

Man bygger ny Hemsida

Underhåll

Vårt jobb slutar inte bara för att hemsidan är lanserad. Vi hjälper till att underhålla och uppdatera din sida, och visar hur du enkelt kan göra det själv.

Vanliga frågor och svar

För bästa resultat bör man tänka över hela sin digitala strategi. Det kan vara frestande att dra igång en fräsig annonskampanj, satsa på ett riktigt proffsigt SEO-projekt och se trafiken rulla in på sin hemsida. Men det är ofta bortkastade pengar om inte hemsidan är genomtänkt, anpassad för att besvara frågorna för rätt målgrupp, och speglar det som är unikt med dig och ditt företag.

Men hursomhelst, som det mesta när det gäller att hjälpa företagare i Helsingborg är enkelhet och resultat ledorden, och så är även fallet med priserna. Titta här bara:

 • Ads – (Google, Facebook & Instragam) –   Fast Månadspris.
 • Hemsida – Gratis – 50 000 kr. Beror på storlek och tilläggstjänster (fotografering,  videoproduktion, konverteringsoptimering mm.)
 • SEO – Resultatbaserat. Du betalar när och om vi lyckas ta dina sökord till första sidan på Google. Ofta handlar det om 100 kr i månaden per sökfras. Men det beror på konkurrensen i din bransch så hör av dig så hjälper vi dig med en sökordsanalys.

Beror på tjänsten: 

 • Hemsida – Engångskostnad
 • SEO – Minst 3 månader
 • Ads – Ingen bindingstid
 • Social Media Management – Minst 6 månader

Beror på tjänsten men exempel på resultat som uppnåts är:

 • 1000 % avkasting på annonseringsbudget (ROAS) i hemrenoveringsbranschen.
 • 10 valda sökord på Googles första sida inom en månad
 • 4 ggr fler offertförfrågningar / månad via hemsidan.
 • Hemsida – Från 1 vecka. Det beror på storlek och mängd innehåll som ska produceras. Genomsnittet ligger på 2 månader.
 • SEO – Resultat ses oftast efter 2-6 månader
 • Ads – Brukar ge omgående resultat efter lanserad kampanj (lanseringstid ca 2 veckor)

Kort sagt ett möte med oss! Där går vi tillsammans igenom vilka mål ni har, vilka resultat ni kan förvänta er, tidsplan och pris. Efter att vi fått rätt uppgifter från er (ads-konton, webbhotell, domän, sociala kanaler osv. beroende på vilken tjänst det handlar om) löser vi resten! 

Ja du, det är en bra fråga! Jag kan ju berätta vad vi gör. I början såg vi oss som en gammal hederlig webbyrå (därav namnet Fix IT Webbyrå), och det gör vi väl i någon mån fortfarande. Vi byggde snygga och personliga hemsidor helt enkelt. Det där med Social Ads, PPC & CRO lät som lite fin-i-kanten buzzwords för allt som finns på en hemsida (finns alldeles för mycket av den varan i vår bransh).

Men med tiden har vi plockat upp ett och annat. En hemsida är fortfarande ett strålande verktyg och bör vara grunden för din digitala marknadsföring, men den är alltjämt bara en del av pusslet. Oavsett hur tjusig design och personliga men proffsiga foton du stoltsera med, så kommer inte kunderna riva ner de digital barrikaderna i förhoppning om att få köpa dina tjänster, vilket vi väl får erkänna att vi först hade antagit skulle vara fallet.

Där har vi media-byråerna som kanske är på andra sidan av spektrat; lägg allt krut på PR och driv trafik till, t.ex. din hemsida. Google Ads, Facebook-, Instragram- och Tiktok Ads, SEO, SEM, content marketing, affiliate marketing – allt för att driva besökare till din hemsida eller ditt företag. Vi har stött på en och annan kund över åren som anammat den mentaliteten.

Men att bara driva medvetenhet och trafik är ofta lite som att ösa på med vatten i en läckande hink. Det spelar ingen roll hur många besökare du har om de förblir just besökare istället för kunder, klienter eller partners. En bra webbyrå befinner sig någonstans i mitten. Så, digital marknadsföring är the name of the game och det är det en bra webbyrå inser.

Häng med på den digitala resan

Inte nog med att vi gör hemsidor. Vi är även riktigt vassa på Facebook Ads och Google Ads. Så om du vill ha en webbplats som är lätt att hitta, attraktiv att titta på och som ökar din försäljning, tveka inte att anlita Fix IT Webbyrå.

Två män jobbar på webbyrå i Göteborg

Tack för ditt meddelande!