fbpx

Webbyrå som hjälper dig hela vägen

Fix IT är en webbyrå i Göteborg som hjälper små och medelstora företag att synas på nätet. Oavsett om du redan har en hemsida eller är helt frånvarande på nätet så finns vi här för dig.

Berättelsen om Fix IT Webbyrå

Foto vid ett sportevenemang i Borås.

Foto och Videoproduktion

2015

Efter att ha arbetat med videoproduktion som projektanställd under några år tog Mikael steget att starta sitt egna företag. Sedan dess har Mikael varit flitigt anlitad av större företag som hyrt in honom som fotograf för små och stora videoproduktioner vid konserter, sportevenemang, konferenser och föreläsningar.

Teknisk support, webb och foto

2020

År 2020 tar Mikael en kandidatexamen som webbutvecklare vid Högskolan i Borås. Gustav tar samma år en masterexamen i nationalekonomi och en magisterexamen i filosofi vid Göteborgs universitet. Båda två har ett intresse av teknik och bestämmer sig för att starta företag tillsammans. De startar ES Fix-IT Handelsbolag och erbjuder teknisk support för privatpersoner samt webblösningar, foto och video för företag.

Mikael och Gustav, grundarna av ES Fix-IT Handelsbolag i Borås.
En personlig webbyrå i Göteborg

Kontor i Borås

2021

Under företagets första år visar det sig att efterfrågan på hemsidor är betydligt större än man räknat med och man inleder en process där man skalar av vissa tjänster för att mer fokuserat inrikta sig på webblösningar. Man fortsätter dock även erbjuda tjänster inom foto och videoproduktion. Sommaren 2021 flyttar företaget in i lokaler centralt i Borås.

Fix IT Webbyrå flyttar till Göteborg

2022

Verksamheten växer och ombildas till Aktiebolag. Med erfarenhet som växer för varje utfört uppdrag växer arbetsglädjen och företaget med den. Både Gustav och Mikael flyttar av personliga skäl till Göteborg och beslutar sig för att stänga ner Boråskontoret och istället flytta företaget till ett nytt kontor i Göteborg.

Vi älskar småföretagare

Du förtjänar någon som lyssnar, förstår och skapar en hemsida som speglar ditt varumärke. Kolla vad din nya hemsida skulle kosta.

Får det lov att vara lite SEO, CMS eller UX-design?

Inom varje bransch finns en mängd nischade ord och uttryck som för den egna gruppen är självklara. En bilmekaniker talar om styrleder och förgasare och en tandläkare talar om karies och profylax. Så är det naturligtvis även inom vår bransch. Vi talar om SEO, CMS och UX-design och beter oss som om alla förstår vad vi pratar om.

Vi på Fix IT Webbyrå är medvetna om detta och anstränger oss därför lite extra för att inte snurra till det för dig. För oss är det viktigare att du förstår vad vi pratar om än att vi får låta ”smarta”. På så sätt minskar risken för missförstånd samtidigt som vi får ett öppet och bra samtal om behov, önskemål och lösningar.