Referenser

GDSB Bygg

GDSB Bygg AB är ett byggföretag med spetskompetens inom många områden som underentreprenörer för flera av landets största byggkoncerner. Företaget startade år 2006 och har sedan dess vuxit till ett 60-tal anställda. Under hösten 2020 har vi tillsammans med GDSB tagit fram ny hemsida med responsiv design.

Mobolets musteri & gårdsförsäljning

Mobolets musteri & gårdsförsäljning är beläget strax utanför Tibro i Västergötland. Hit kommer människor för att få sina äpplen omvandlade till fantastiskt smakande must. Under 2020 har vi designat logotyp, och etiketter till företagets produkter. Vi har producerat foto och videoklipp som visar hur verksamheten fungerar samt tagit fram ny hemsida med responsiv design.

Gardinfabriken

Gardinfabriken startade sin verksamhet 1957 och sysslade då med produktion och försäljning av gardiner. Med tiden har man etablerat samarbeten med renodlade inredningsföretag och sedan 90-talet har man  helt inriktat sig på att bli en samarbetspartner mot företag och offentlig verksamhet. Under våren 2021 har vi i samarbete med skribenten Tina Hjorth Svensson fräschat upp Gardinfabrikens hemsida.

Flygfoto väst

Flygfoto med bas i Borås och närhet till både Göteborg, Skaraborg och Jönköping. Denna verksamhet är en del av Fix-IT:s organisation. Under 2021 har vi tagit fram fram ny hemsida med responsiv design.