Fix IT Webbyrå

Tidigare uppdrag

Är du nyfiken på vad vi gjort tidigare? Här hittar du ett urval av de kunder vi hjälpt med lösningar speciellt anpassade efter deras behov.

Foto från GDSB Byggs hemsida

HEMSIDA, FOTO OCH VIDEO

GDSB Bygg

GDSB Bygg AB är ett byggföretag med spetskompetens inom många områden som underentreprenörer för flera av landets största byggkoncerner. Företaget startade år 2006 och har sedan dess vuxit till ett 60-tal anställda. Under hösten 2020 har vi tillsammans med GDSB tagit fram ny hemsida med responsiv design.

HEMSIDA och FOTO

DenThu Bilskador

DenThu Bilskador i Borås lagar skadade bilar av alla märken. Under hösten 2021 skapade vi en ny hemsida. Syftet var att informera om tjänster som ”Fotobesiktning” och att guida kunder i hur de går tillväga för att få betalt från sitt försäkringsbolag.

Foto taget av Fix-IT åt Mobolet

HEMSIDA, FOTO, VIDEO OCH LOGOTYP

Mobolets musteri & gårdsförsäljning

Mobolets musteri & gårdsförsäljning är beläget strax utanför Tibro i Västergötland. Hit kommer människor för att få sina äpplen omvandlade till fantastiskt smakande must. Under 2020 har vi designat logotyp, och etiketter till företagets produkter. Vi har producerat foto och videoklipp som visar hur verksamheten fungerar samt tagit fram ny hemsida med responsiv design.

Kund till Fix-IT. Optiker visar glasögon för kund.

HEMSIDA, FOTO, VIDEO OCH LOGOTYP

Svensk optikhälsa

Boråsbaserade Svensk optikhälsa öppnade under våren 2021 sin första butik. Företaget drivs av engagerade optiker och har som mål att erbjuda service i toppklass. Under våren 2021 har vi tagit fram en helhetslösning med hemsida, logotyp, fotografering och video.

VIDEO OCH STREAMING

Musiklagret

Musiklagret har sitt säte i Borås och sysslar med uthyrning av teknik för scen och event. De sköter även ljud, ljus och video vid tillställningar. Fix IT Webbyrå hyr regelbundet ut personal till Musiklagret för filmning och streaming.

Foto taget av Fix-IT åt Cecilia Ekman Media

HEMSIDA OCH FOTO

Cecilia Ekman Media

Cecilia är utbildad journalist med inriktning mot radio. Mångårig frilansare på Sveriges Radio med kulturjournalistik och dokumentärer som bas. 2019 gjorde hon den uppmärksammade dokumentären ”Min vän mördaren”. Under våren 2021 har vi producerat hemsida och foto.

Foto taget av Fix-IT åt Gardinfabriken

HEMSIDA OCH FOTO

Gardinfabriken

Gardinfabriken startade sin verksamhet 1957 och sysslade då med produktion och försäljning av gardiner. Med tiden har man etablerat samarbeten med renodlade inredningsföretag och sedan 90-talet har man  helt inriktat sig på att bli en samarbetspartner mot företag och offentlig verksamhet. Under våren 2021 har vi i samarbete med skribenten Tina Hjorth Svensson fräschat upp Gardinfabrikens hemsida.

VIDEO OCH STREAMING

Dangar productions

Dangar productions har sitt säte i Borås och sysslar med video och Tv-produktion. De streamar bland annat sport, konferenser och uppträdanden. Fix IT Webbyrå hyr regelbundet ut personal till Dangar productions för filmning och streaming.