Ny Hemsida? Bara om jag kan

Få mer trafik, leads och sälj

Fyll i formuläret så berättar vi hur.

*Vi delar aldrig dina uppgifter

RS Ekonomi & Proffstjänster AB
RS Ekonomi & Proffstjänster AB
2024-05-31
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Gustav och Mikael hjälpte oss ta fram en proffsig och modern hemsida. mycket bra service och är supernöjd med resultatet. Rekommenderar Fix IT Webbyrå ! / Maria
Jessica Pettersson
Jessica Pettersson
2024-05-31
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
De gjorde ett fantastiskt lyft för min hemsida. Vi satte som mål att ta min gamla hemsida in i 2024 och det målet nåddes med råge. De lyssnade in, tog initiativ och var lösningsorienterade. Tack för ett fint samarbete!
E
E
2024-04-27
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Jag fick hjälp att ändra och uppdatera min hemsida och är verkligen supernöjd med resultatet! Den blev mycket mer professionell, modern och tilltalande nu! Vi kom igång snabbt och det blev en personlig kontakt där jag fick hjälp utifrån vad jag behövde och den målgrupp jag riktar mig till och det kändes väldigt tryggt under hela processen och som att vi var ett team. De styrde också upp hemsidan så att jag kan ordna själv i fortsättningen vilket känns väldigt bra. Stort tack till er!
Mats Sondell
Mats Sondell
2024-04-25
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Fix It är killarna som fixar det mesta Funkar perfekt
Jonathan Sjögren
Jonathan Sjögren
2024-04-25
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Gustav och Mikael hjälpte oss ta fram en hemsida, allting gick otroligt smidigt från första kontakt och vi fick snabbt stort förtroende. Leveransen var otroligt snabb och överträffade våra förväntningar. Vi rekommenderar FixIt!
David Cedin
David Cedin
2024-04-25
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Fantastiskt bra service och att ni tar er tid att gå igenom allt med oss och ger ett bra resultat. Samt att ni ger oss instruktioner för att själva kunna uppdatera hemsidan.
Leo Mäkinen
Leo Mäkinen
2024-03-15
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Tack för en konstruktiv och bra dialog under hela processen. Ni har gjort ett mycket bra arbete som vi är väldigt nöjda med. Snabbt jobbat och mycket hög servicegrad! Rekommenderar verkligen era tjänster.
Ekaterina Bjerrum
Ekaterina Bjerrum
2024-03-12
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Stort tack till teamet som finjusterat min hemsida! De lyckades med sina förstklassiga justeringar, snabba leveranser och fantastiska serviceinställning. Kommunikationen var enkel, och hela processen kändes smidig och njutbar. Kunde inte ha bett om en bättre upplevelse!

1. Du vill egentligen inte ha en ny hemsida

”Din hemsida ska vara responsiv, snabb, ha otrolig SEO, hög CRO, leadsmagneter, starka CTAs.” och så vidare och så vidare…

Den pitchen har du säkert hört för. Här kommer istället ett kontroversiellt påstående – du vill egentligen inte ha en ny hemsida. Det du vill ha är kunder som ger dig bra intäkter, Om du fick välja mellan detta och en ny briljant sida misstänker jag vad du kommer att välja. Poängen jag vill hamra in är att en hemsida är ett verktyg, ett medel, ett sätt att nå målet som du verkligen vill åt – intäkterna. Det är viktigt att komma ihåg att detta –  din hemsida är bara ett verktyg, inte målet. 

Gustav och Mikael är grundare av Fix IT Webbyrå Göteborg

2. Hur du får det du egentligen vill ha

Förhoppningsvis är vi överens om vad du vill ha. Inte en ny hemsida, utan konsekventa och trygga, återkommande intäkter.

Det fina är att det finns många sätt att få det på, och vi kan hjälpa dig med ett av dem. Processen ser ut såhär. Du behöver:

 1. Besökare till din hemsida
 2. Kontaktuppgifter från besökarna.
 3. Boka möte med besökarna.
 4. Sälja till besökaren.

Vi kan ta dig hela vägen till steg 4. men själva avslutet får du lösa själv. Och just det, om det är den här vägen du ska gå, så är det möjligt att du behöver en ny hemsida. Vill du att vi ska hjälpa dig? Fyll i formuläret så hittar vi en tid som passar.

5/5

Vi är oerhört nöjda med dessa killar. Allt gick snabbt och smidigt och de var lyhörda. Vår hemsida blev över förväntan och har ökat vår synlighet på nätet. Allt har varit proffsigt och seriöst. Återkopplingen är bra och de är snabba med att uppdatera hemsidan om något vill förändras/läggas till. Det känns tryggt att ha denna webbyrå som leverantör. Vi har fått in mängder med kundförfrågningar som hittat oss via nätet.

Denise Ödgren, Landvetter Eknomi

5/5

Vi är supernöjda och har fått en otroligt snygg ny hemsida som jag vet både kunderna och kollegorna kommer uppskatta.

Johanna Gustafsson, Brukspecialisten

5/5

Dom har gjort en väldigt fin och lättarbetad hemsida åt oss på GewertsAntik. Väldigt vackra foton. Jättenöjd!!

Gewerts Carnefjord, Gewerts Antikt

3. Strategier för fler kunder

Innan du bokar in dig vill du kanske ha lite inblick i hur vi går tillväga.

Om du minns rubrik nummer två så talade vi där om en 4 stegs process för ökade intäkter via hemsidan. Varje steg motsvaras av en strategi eller implementering på vår sida, som illustreras till höger.

 

4. Är du redo för ny hemsida nu?

Nu har du fått en grov förklarling till:

 1. Varför du inte behöver hemsida
 2. Vad du egentligen behöver
 3. Hur du får det du behöver
 4. Varför du behöver en hemsida

*Vi delar aldrig dina uppgifter

En ny hemsida 2024 bör kosta någonstans mellan 10 000 – 100 000 kr. Anledningen till att priset varierar kan ofta kokas ner till följande faktorer:

 • Hemsidans Storlek, dvs hur många olika sidor den ska bestå av.
 • Sökmotoroptimering (SEO
 • Fotografering och Videoproduktion.
 • Textproduktion.

 

En liten, enkel hemsida, utan fotografering eller löpande löpande SEO, bör ligga på ett webbhotell som använder snabba servrar (t.ex. Oderland), ha en textstruktur som följer Googles riktlinjer för att lättare upptäckas via Google, och innefatta en plan som guidar besökarna till att vidta den åtgärd som du vill att de ska göra (ta kontakt, fylla i formulär, ringa). Om du får en offert för en ny hemsida som understiger 10 000 kr bör du misstänka att någon, eller samtliga, av dessa faktorer inte är uppfyllda.

En billig hemsida kan kosta så lite som 3 000 kr. Men om du har läst texten på denna sidan, eller svaret på ”vad kostar en ny hemsida” ovan så bör du nu veta varför du antagligen vill undvika en sådan.

Det finns idag en mängd olika verktyg som gör att du kan bygga din egen hemsida utan att behöva kunna programmera överhuvudtaget.  Personligen  rekommenderar jag att du försöker lära dig grunderna i WordPress, som är gratis och dessutom världens störta plattform för byggandet av hemsidor. WordPress erbjuder dessutom en närmast oändlig mängd plug-ins och integreringar som gör att din hemsida kan utvecklas för alla sorters ändamål du kan tänkas behöva (annonsering, sökmotoroptimering, blogg, email marknadsföring osv). Om du senare skulle behöva att en professionell byrå tar över din hemsida så är dessutom de allra flesta webbutvecklare och digitala marknadsförare vana vid att jobba i WordPress.

Om du vill veta mer om hur man skapar sin egen hemsida kan du läsa vidare här, eller mer specifikt om varför du bör använda wordpress här.

När du köper en hemsida bör du vara vaksam på att du verkligen äger hemsidan. I sådana fall betalar du tekniskt sett ingenting i månadskostnad för din hemsida. Det tillkommer dock månadskostnader i form av hosting/drift. Jämför med din bil som måste stå parkerad någonstans, på samma sätt måste din hemsida måste vara ”parkerad” på ett webbhotell för att ha åtkomst till en server som kopplar upp sidan till nätet).

Det kan också finnas återkommande kostnader för uppdateringar och support. Vanliga priser för drift & support ligger i intervallet 400 – 1000 kr / månad.

Driver du ett tjänsteföretag?

Vi erbjuder sporadiskt tillfälliga erbjudanden för företag inom tjänstesektorn.

Framförallt brinner vi lite extra för företag inom:

 • Redovisning
 • Bygg & Hantverk
 • Psykologi
 • Juridik

Om du vill veta nästa gång vi har ett erbjudande så fyll i uppgifterna nedan.