Mediabyrå Göteborg

Mediabyrå Göteborg sökte du efter och så hittade du oss. Tur för dig, vi är nämligen lite annorlunda. Låt oss förklara våra tankar. Du kommer inte ångra dig.

Spela videoklipp

Mediabyrå i Göteborg

Stött på problem med att få din webbplats att ranka högt på Google? Söker du efter en professionell mediabyrå i Göteborg för att ta din närvaro online till nästa nivå?

Om du är en person som bryr dig om personlig kontakt, bra priser och goda resultat så är vi rätt mediabyrå för dig. Vi har en passion för att leverera resultatdrivna tjänster och arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa att de får den bästa möjliga upplevelsen.

Oavsett om du redan har en hemsida eller är helt frånvarande på nätet så finns vi här för dig. Vi hjälper dig öka din digitala närvaro på ett stilfullt sätt och utformar din digital marknadsföring.

Mikael och Gustav, grundarna av ES Fix-IT Handelsbolag i Borås.

Vad gör egentligen en mediabyrå?

Ja du, det är en bra fråga! Jag kan ju berätta vad vi gör. I början såg vi oss som en gammal hederlig webbyrå (därav namnet Fix IT Webbyrå), och det gör vi väl i någon mån fortfarande. Vi byggde snygga och personliga hemsidor helt enkelt. Det där med digitalbyrå lät som en lite fin-i-kanten-term för samma sak (finns alldeles för mycket av den varan i vår bransh). 

Men med tiden har vi plockat upp ett och annat. En hemsida är fortfarande ett strålande verktyg och bör vara grunden för din digitala marknadsföring, men den är alltjämt bara en del av pusslet. Oavsett hur tjusig design och personliga men proffsiga foton du stoltsera med, så kommer inte kunderna riva ner de digital barikaderna i förhoppning om att få köpa dina tjänster, vilket vi väl får erkänna att vi först hade antagit skulle vara fallet.  

Där har vi media-byråerna som kanske är på andra sidan av spektrat; lägg allt krut på PR och driv trafik till, t.ex. din hemsida. Google Ads, Facebook-, Instagram- och Tiktok Ads, SEO, SEM, content marketing, affiliate marketing – allt för att driva besökare till din hemsida eller ditt företag. Vi har stött på en och annan kund över åren som anammat den mentaliteten. Men att bara driva medvetenhet och trafik är ofta lite som att ösa på med vatten i en läckande hink. Det spelar ingen roll hur många besökare du har om de förblir just besökare istället för kunder, klienter eller partners. En bra mediabyrå befinner sig någonstans i mitten. Så, digital marknadsföring är the name of the game och det är det en bra mediabyrå inser, oavsett om den kallar sig digitalbyrå, webbyrå, eller mediabyrå.

Vad kan Fix IT Mediabyrå erbjuda dig i Göteborg?

Vi använder de lämpligaste och mest resultfokuserade metoderna för sökmotoroptimering (SEO) för att förbättra din webbplatsrankning och öka din synlighet på sökmotorer så som Google. Vi är även riktigt vassa på Google annonsering och så kallade Social Ads (SEM). Så om du vill ha en webbplats som är lätt att hitta, attraktiv att titta på och som ökar din försäljning, tveka inte att anlita vår digital byrå Göteborg idag. Vi är redo att hjälpa dig att nå dina mål och ta din onlinenärvaro till nästa nivå.

Webbyrå har lämnat Göteborg och är ute på ute på uppdrag i Falköping.

Vad kostar det då?

För bästa resultat bör man tänka över hela sin digitala strategi. Som nämnt ovan kan det vara frestande att dra igång en fräsig annonskampanj, satsa på ett riktigt proffsigt SEO-projekt och se trafiken rulla in på sin hemsida. Men det är ofta bortkastade pengar om inte hemsidan är genomtänkt, anpassad för att besvara frågorna för rätt målgrupp, och speglar det som är unikt med dig och ditt företag. Men hursomhelst, som det mesta när det gäller vår digital byrå i Göteborg är enkelhet och resultat ledorden, och så är även fallet med priserna. Titta här bara:

  • Ads (Google, Facebook & Instagram) – 2000 kr / månad, fast pris!
  • Sökmotoroptimering – Resultatbaserat. Du betalar när och om vi lyckas ta dina sökord till första sidan på Google. Ofta handlar det om 100 kr i månaden per sökfras. Men det beror på konkurrensen i din bransch så hör av dig så hjälper vi dig med en sökordsanalys.
  • Hemsida – Beror på storlek och tilläggstjänster (fotografering,  videoproduktion, konverteringsoptimering mm.)

Kontakta Gustav och få pris direkt

Är vi rätt mediabyrå för dig?

Oavsett om du har nystartat företag eller är gammal i gemet är vi nyfikna på hur vi kan hjälpa dig förbättra din närvaro på webben. Vi erbjuder snygga, användarvänliga hemsidor, fotografering för webben tillsammans med digitala marknadsstrategier som innefattar sociala medier hantering, annonsering på Google och sökmotoroptimering – helt enkelt en fullservice digital byrå Göteborg. Spana in några av våra referenser om du är nyfiken vet jag.

Media och digital marknadsföring i Göteborg

Vi är en mediabyrå Göteborg som erbjuder det mesta inom webb och digital marknadsföring och gör det gärna på ett enkelt, prestigelöst och transparent sett – mer resultat och mindre branschlingo. Vi vill ha kunder som är likadana, är det du?

Tack för ditt meddelande!

Driver du ett tjänsteföretag?

Vi erbjuder sporadiskt tillfälliga erbjudanden för företag inom tjänstesektorn.

Framförallt brinner vi lite extra för företag inom:

  • Redovisning
  • Bygg & Hantverk
  • Psykologi
  • Juridik

Om du vill veta nästa gång vi har ett erbjudande så fyll i uppgifterna nedan.