Sökmotoroptimering Göteborg

Sökmotoroptimering Göteborg sökte du efter, och så hittade du oss. Tur för dig, vi är nämligen lite annorlunda. Låt oss förklara vårt upplägg innan du går. Du kommer inte ångra dig.

Välkommen till SEO-Entusiasterna Mikael och Gustav

Spela video om Två killar på en Digital byrå göteborg

sökmotoroptimering göteborg

Stött på problem med att få din webbplats att ranka högt på Google? Söker du efter en professionell digital byrå i Malmö för att ta din närvaro online till nästa nivå?

Om du är en person som bryr dig om personlig kontakt, bra priser och goda resultat så är vi rätt företag för dig (det kanske inte gör något att vi sitter i Göteborg heller?). Vi har en passion för att leverera resultatdrivna tjänster och arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa att de får den bästa möjliga upplevelsen.

Om du letar efter sökmotoroptimering göteborg har du antagligen redan en tjusig hemsida – smart! Låt oss berätta hur vi kan få Google att gilla den lika mycket som ni gör. Vi hjälper dig öka din digitala närvaro på ett enkelt sätt och utformar om du vill hela din digital marknadsföring.

Mikael och Gustav, grundarna av ES Fix-IT Handelsbolag i Borås.
Två män jobbar på webbyrå i Göteborg

Behöver du verkligen SEO?

Vad skiljer oss från övriga byråer och hur ser vår SEO-process ut? Jag kan ju berätta vad vi tycker.

Det som urskiljer oss, misstänker jag (Gustav), är sömnen – vill kunna sova gott om natten. Låt mig förklara: I början såg vi oss som en gammal hederlig webbyrå (därav namnet Fix IT Webbyrå), och det gör vi väl i någon mån fortfarande. Vi byggde snygga och personliga hemsidor helt enkelt. Det där med SEO, CRO, PPC osv lät som lite buzzwords och fin-i-kanten-term för något som borde finnas på en vanlig hemsida (finns alldeles för mycket av den varan i vår bransh).  Att bara driva medvetenhet och trafik är ofta lite som att ösa på med vatten i en läckande hink. Det spelar ingen roll hur många besökare du har om de förblir just besökare istället för kunder, klienter eller partners. 

Du bör vara säker på att din hemsida är: 

  • Förklararande angående din bakgrund och ditt syfte.
  • Anpassad för att besvara frågorna för rätt målgrupp.
  • Repressentativ för det som är unikt med dig och ditt företag.
  • (Bonus – Väldigt bra om du känner till hur många av dina besökare som blir kunder – din sk ”konverteringsgrad”)
 
När de bitarna är på plats är det en god idé att fundera på SEO.  En hemsida är fortfarande ett strålande verktyg och bör vara grunden för din digitala marknadsföring, men den är alltjämt bara en del av pusslet. Oavsett hur tjusig design och personliga men proffsiga foton du stoltsera med, så kommer inte kunderna riva ner de digital barikaderna i förhoppning om att få köpa dina tjänster, vilket vi väl får erkänna att vi först hade antagit skulle vara fallet. 

Så du behöver Sökmotoroptimering från Göteborg

Om du tagit dig såhär långt undrar du säkert över upplägg och priser. Då ska vi reda ut det.

 I början arbetade vi med en så kallade månadsvis retainer baserat på uppskattad mängd timmar ditt projekt förväntas kräva. Det har dock svårt att på förhand veta hur mycket tid som kommer krävas, och det är svårt för dig att veta att timmarna vi kommit överens om verkligen blir gjorda. Därför har vi övergett den modellen och arbetar nu endast prestationsbaserat. Du betalar månadsvis för de sökord du vill ha där vi lyckats ta din hemsida till rank 1-10 på Google. Kostnaden för ett sökfras beror på konkurrenser för det ordet. Lite lurig mening men kanske att exeplet nedan ger klarhet.

 

PrisExempel

Låt säga att alla era sökfraser är förhållandevis lätta att jobba med och därför kostar 100 kr / månad. Om ni önskar sökmotoroptimering för 10 sökfraser så kommer månadskostnaden maximalt att vara 1000 kr  (10 * 100 = 1000 kr/månad)  om alla 10 sökfraser placeras på sökresultat 1-10 hos Google under föregående månad.

Mikael och Gustav, grundarna av ES Fix-IT Handelsbolag i Borås.

Så, är vi rätt matchning för dig?

Oavsett om du har nystartat företag eller är gammal i gemet är vi nyfikna på hur vi kan hjälpa dig förbättra din närvaro på webben. Du har tagit del av vårt upplägg och förhoppnigsvis förstått hur vi tänker. Behöver du hjälp med övriga delar av din marknadsföring så erbjuder vi snygga, användarvänliga hemsidor, fotografering för webben tillsammans med digitala marknadsstrategier som innefattar sociala medier hantering, annonsering på Google och sökmotoroptimering – helt enkelt en fullservice digitalbyrå. Spana in några av våra referenser om du är nyfiken vet jag.

Kontakta mig, Gustav, för Sökmotoroptimering i Göteborg

Jag kontaktar dig och så reder vi vad dina sökfraser skulle kosta. Och kom ihåg, det kostar alltid 0 kr om vi inte lyckas!

Tack för ditt meddelande!

Driver du ett tjänsteföretag?

Vi erbjuder sporadiskt tillfälliga erbjudanden för företag inom tjänstesektorn.

Framförallt brinner vi lite extra för företag inom:

  • Redovisning
  • Bygg & Hantverk
  • Psykologi
  • Juridik

Om du vill veta nästa gång vi har ett erbjudande så fyll i uppgifterna nedan.