Sociala Medier Byrå

Sociala medier byrå sökte du efter, och så hittade du oss. Tur för dig, vi är nämligen lite annorlunda. Låt oss förklara vårt upplägg innan du kilar vidare. Du kommer inte ångra dig.

Välkommen till vår Sociala Medier Byrå

Spela video om Två killar på en Digital byrå göteborg

Funkar sociala medier för företag?

Om man gör det rätt så!

Stött på problem med att få dina sociala medier att ta fart? Söker du efter en professionell sociala medier byrå för att ta dina insatser till nästa nivå?

Om du är en person som bryr dig om personlig kontakt, bra priser och goda resultat så är vi rätt företag för dig (det kanske inte gör något att vi sitter i Göteborg heller?). Vi har en passion för att leverera resultatdrivna tjänster och arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa att de får den bästa möjliga upplevelsen.

Om du letar efter sociala medier strategier har du antagligen redan några tjusiga konton – smart! Låt oss berätta hur vi kan få folket att gilla dem lika mycket som ni gör. Vi hjälper dig öka din digitala närvaro på ett enkelt sätt och utformar om du vill hela din digital marknadsföring.

Mikael och Gustav, grundarna av ES Fix-IT Handelsbolag i Borås.
Två män jobbar på webbyrå i Göteborg

Behöver du verkligen en sociala medier byrå då?

Att bara driva medvetenhet och trafik från dina sociala kanaler är ofta lite som att ösa på med vatten i en läckande hink. Det spelar ingen roll hur många besökare du har om de förblir just besökare istället för kunder, klienter eller partners. 

Om du driver trafik till din hemsida bör du vara säker på att den är: 

 • Förklararande angående din bakgrund och ditt syfte.
 • Anpassad för att besvara frågorna för rätt målgrupp.
 • Repressentativ för det som är unikt med dig och ditt företag.
 • (Bonus – Väldigt bra om du känner till hur många av dina besökare som blir kunder – din sk ”konverteringsgrad”)
 
När de bitarna är på plats är det en god idé att fundera på att lyfta dina sociala medier.  En hemsida är fortfarande ett strålande verktyg och bör vara grunden för din digitala marknadsföring, men den är alltjämt bara en del av pusslet. Oavsett hur tjusig design och personliga men proffsiga foton du stoltsera med, så kommer inte kunderna riva ner de digital barikaderna i förhoppning om att få köpa dina tjänster, vilket vi väl får erkänna att vi först hade antagit skulle vara fallet. 

Så du behöver en sociala medier byrå?

Om du tagit dig såhär långt undrar du säkert över upplägg och priser. Då ska vi reda ut det.

I början arbetade vi med en så kallade månadsvis retainer baserat på uppskattad mängd timmar ditt projekt förväntas kräva. Det har dock svårt att på förhand veta hur mycket tid som kommer krävas, och det är svårt för dig att veta att timmarna vi kommit överens om verkligen blir gjorda. Därför har vi övergett den modellen och arbetar nu endast prestationsbaserat. Du betalar månadsvis för de resultat du vill ha, det kan handlar oftast om:

 • Antal nya följare (lite riskabelt att stirra sig blid på antal dock!)
 • Antal leads, oftast via formulär från dina social kanaler 
 • Antal sålda enheter

 

PrisExempel

Låt säga att era produkt/tjänst är förhållandevis lätt att jobba med. I sådana fall skulle fokus på antal sålda enheter vara att rekommendera. Kostnaden hade kunnat handla om 20 % på intäkten för varje såld enhet via dina sociala kanaler. Om du säljer 1000 varor för 100 kr styck behåller du alltså 80 000 kr och ger 20 000 kr till oss.

Mikael och Gustav, grundarna av ES Fix-IT Handelsbolag i Borås.

Kontakta mig, Gustav, för att öka intäkterna från dina Sociala Medier

Jag kontaktar dig och så reder vi vad dina sökfraser skulle kosta. Och kom ihåg, det kostar alltid 0 kr om vi inte lyckas!

Tack för ditt meddelande!

Driver du ett tjänsteföretag?

Vi erbjuder sporadiskt tillfälliga erbjudanden för företag inom tjänstesektorn.

Framförallt brinner vi lite extra för företag inom:

 • Redovisning
 • Bygg & Hantverk
 • Psykologi
 • Juridik

Om du vill veta nästa gång vi har ett erbjudande så fyll i uppgifterna nedan.