Få en gratis Analys​

Stans billigaste SEO

Få en bättre placering på Google!

Sökmotoroptimering, SEO, handlar om att förbättra sin hemsida på ett sätt som höjer dess placering på sökmotorer som exempelvis Google. Det är en långsiktig och lönsam väg till mer trafik på din hemsida.

Möte

Vi tar ett möte och får en bild av vad du vill ha ut av din hemsida. Vi kommer överens om en budget och tar fram ett mål. som vi arbetar mot.

Analys

Vi undersöker er hemsida för att se vad som behöver förbättras. I detta skede utförs också en sökordsanalys för att identifiera de sökord som har störst potential för att öka trafik och kundflöde.

Optimering

Luta dig tillbaka - Vi gör jobbet! Under arbetets gång kontrollerar vi Googles ranking och mäter trafiken för att se till så att uppsatta mål möts. ana

Underhåll

Vi arbetar för att resultaten bevaras. Ni får en månadsrapport med en sammanställning av uppnådda resultat tillsammans med förslag på förändringar.

Vad kostar stans billigaste SEO?

SEO är en investering, inte en kostnad. Fundera på vad vad en säljare som jobbar dygnet runt, alltid är tillgänglig för ett obegränsat antal kunder samtidigt,  och aldrig är sjukanmäld hade varit värd. En välutformad strategi för sökmotoroptimering gör allt det för en bråkdel av priset. Vad SEO kostar beror på dina behov och vilka resultat du vill uppnå. Kontakta oss så berättar vi hur din hemsida blir en lönsam investering för ditt företag.

Vad kostar SEO?

Gratis SEO-Analys

Tack för ditt meddelande!

Driver du ett tjänsteföretag?

Vi erbjuder sporadiskt tillfälliga erbjudanden för företag inom tjänstesektorn.

Framförallt brinner vi lite extra för företag inom:

  • Redovisning
  • Bygg & Hantverk
  • Psykologi
  • Juridik

Om du vill veta nästa gång vi har ett erbjudande så fyll i uppgifterna nedan.