Möt vårt fantastiska team

Mikael Sjölin, ansvarig för foto, video och hemsidor på Fix-It.

Mikael Sjölin

Webbutvecklare / Fotograf

Mikael har flera års erfarenhet av webbutveckling och fotografering och har dessutom en kandidatexamen i informationsarkitektur. Tidigare har Mikael arbetat som fritidspedagog och drivit företag där han filmat och fotograferat sport i Boråshallen och konferenser i Borås Kongresshus.

Gustav, ansvarig för ekonomi och streaming på Fix-IT.

Gustav Ekman

Kundkontakt / Ekonom

Gustav är med sin kandidatexamen i teoretisk filosofi företagets moraliska väktare. Gustav är en hejare på siffror. Våren 2020 tog han en masterexamen i nationalekonomi. Gustav sysslar med redovisning och projektledning.

Samuel Ekman, IT-tekniker hos Fix-IT.

Samuel Ekman

IT-Tekniker

Företagets glädjespridare. Efter ett samtal med Samuel är det omöjligt att vara nere. Samuel studerar till IT-tekniker och älskar att hjälpa människor med tekniska problem. Detta är en kille med ett enormt hjärta.

Jakob Sjölin, datorexpert hos Fix-IT.

Jakob Sjölin

Systemvetare

Företagets lustigkurre. Jakob har ett stort intresse av att skruva ihop datorer och är en hejare på programmering. Han studerar till systemvetare där han lär sig om människans relation till datorsystem. Jakob är ett tungt kort i Fix-IT:s kompetenskortlek. 

Ida Dahlberg, designer och fotograf hos Fix-IT.

Ida Dahlberg

Grafisk Designer / Fotograf

Företagets solstråle. Ida, vår grafiska designer, är fantastiskt duktig på att skissa och rita, både på papper och på datorn. Hon har fantastisk koll på design och mode. Med en kandidatexamen som byggnadsingenjör är hon expert på material i hemmet. Om inte detta vore nog studerar hon nu även till Arkitekt.