Hur får jag

500% avkastning på min satsning?

Om du inte vet varför dina annonser inte levererar, om din hemsida har besökare men mejlkorgen är lite för tom och telefonen lite för tyst: låt oss ROASTA din hemsida eller dina annonser. Ansök om en gratis Roast (vid mån av tid).

Du får:

Ansök om 15 minuters Gratis Video-Roast

Vi kontaktar dig och bokar in ett vidoemöte.

Innan vi hörs undrar du - Vad har ni för referenser?

Rimlig fråga, vi har ett glatt gäng nedan.

RS Ekonomi & Proffstjänster AB
RS Ekonomi & Proffstjänster AB
2024-05-31
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Gustav och Mikael hjälpte oss ta fram en proffsig och modern hemsida. mycket bra service och är supernöjd med resultatet. Rekommenderar Fix IT Webbyrå ! / Maria
Jessica Pettersson
Jessica Pettersson
2024-05-31
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
De gjorde ett fantastiskt lyft för min hemsida. Vi satte som mål att ta min gamla hemsida in i 2024 och det målet nåddes med råge. De lyssnade in, tog initiativ och var lösningsorienterade. Tack för ett fint samarbete!
E
E
2024-04-27
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Jag fick hjälp att ändra och uppdatera min hemsida och är verkligen supernöjd med resultatet! Den blev mycket mer professionell, modern och tilltalande nu! Vi kom igång snabbt och det blev en personlig kontakt där jag fick hjälp utifrån vad jag behövde och den målgrupp jag riktar mig till och det kändes väldigt tryggt under hela processen och som att vi var ett team. De styrde också upp hemsidan så att jag kan ordna själv i fortsättningen vilket känns väldigt bra. Stort tack till er!
Mats Sondell
Mats Sondell
2024-04-25
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Fix It är killarna som fixar det mesta Funkar perfekt
Jonathan Sjögren
Jonathan Sjögren
2024-04-25
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Gustav och Mikael hjälpte oss ta fram en hemsida, allting gick otroligt smidigt från första kontakt och vi fick snabbt stort förtroende. Leveransen var otroligt snabb och överträffade våra förväntningar. Vi rekommenderar FixIt!
David Cedin
David Cedin
2024-04-25
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Fantastiskt bra service och att ni tar er tid att gå igenom allt med oss och ger ett bra resultat. Samt att ni ger oss instruktioner för att själva kunna uppdatera hemsidan.
Leo Mäkinen
Leo Mäkinen
2024-03-15
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Tack för en konstruktiv och bra dialog under hela processen. Ni har gjort ett mycket bra arbete som vi är väldigt nöjda med. Snabbt jobbat och mycket hög servicegrad! Rekommenderar verkligen era tjänster.
Ekaterina Bjerrum
Ekaterina Bjerrum
2024-03-12
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Stort tack till teamet som finjusterat min hemsida! De lyckades med sina förstklassiga justeringar, snabba leveranser och fantastiska serviceinställning. Kommunikationen var enkel, och hela processen kändes smidig och njutbar. Kunde inte ha bett om en bättre upplevelse!

Jobb för 1 Miljon på 2 månader?

Så du funderar på webb & digital marknadsföring. Är vi rätt för dig? Är du rätt för oss? skulle jag vilja fråga. Vi gör saker på ett lite personligare sätt.

Om du vill ha en större byrå, flashiga ägare, exotiska workshops, och ett gäng utvecklare som du aldrig får träffa så är svaret nej. Leta vidare någon annanstans.Om du däremot gillar tonen i filmen här så kan vi titta på nästa steg tillsammans. Den genererade f.ö. två projekt för 500 000 kr vardera inom månader för vår kund AB Joel Fläcke.

Ta en kik på några av våra favoritprojekt

Varför bör du anlita oss?

hur får man hjälp med SEO

Det är jag inte så säker på att du bör än… Vi är en liten byrå som har begränsat med tid. Våra kunder litar på oss och förväntar sig och förtjänar sin beskärda del av vår oss. Därför är vi noggranna med vilka vi väljer att jobba med.

Om du har ett tjänsteföretag som har viljan men inte tiden för att se till att hemsidan och marknadföringen gör det de ska (dvs. skapar förtroende, kontaktpunkter och kunder) så är du varmt välkommen att kontakta oss. Om vi tycker om varandra lär det bli början på ett långt samarbete.

Verkar vi vettiga, kompetenta, rimliga?

Fyll i dina uppgifter i sådana fall. Vi kontaktar dig, och bokar in vad vi kallar en Roastning – en felsökning av din digitala marknadföring. Sedan vet vi vad som behöver göras och du vet om du gillar oss eller inte.

Omdömen

"Det har känts tryggt att arbeta med er. Ni är bra lyssnare och fixade till hemsidan på ett riktigt bra och professionellt sätt, över förväntan. Ni är snabba med återkoppling vilket vi värderar högt. Vi har fått mängder med kundförfrågningar som hittat oss via nätet."

Denise Ödgren
5/5

Landvetter ekonomi AB

"Jag gillar att ni är ett litet företag vilket känns mer personligt och lättare att få den hjälp man vill ha. Efter ett första möte så kändes det bra! Vi är jättenöjda och har fått en otroligt snygg ny hemsida."

Johanna Gustafsson
5/5

Brukspecialisten Sverige AB

"Dom har gjort en väldigt fin och lättarbetad hemsida åt oss på GewertsAntik. Väldigt vackra foton. Jättenöjd!!"

Anette Lidberg
5/5

Gewerts Antik och Äkta Mattor

Vanliga frågor

Det beror på vilken tjänst det handlar om, men kort sagt:

 • Hemsida – Använd Prisberäknaren ⇒
 • Ads – Fastpris baserat på spend, från 2000 – jättemånga kr / månad.
 • SEO –   Priser baserade på din hemsidas förutsättningar och dina sökords svårighetsgrad.

Om vi har tid jobbar vi med de flesta sorters tjänsteföretag. Exempel på sådana är:

 • Redovisningsekonomer
 • Jurister
 • Psykologer
 • Bygg & hantverk
 • Mekaniska verkstäder
 • Skadeverkstäder

 

 • Hemsida – Engångskostnad men kräver oftast
 • Drift & Underhåll – Standard 12 månader.
 • SEO – Minst 6 månader
 • Ads – Varierar

Beror på tjänsten men exempel på resultat som uppnåts är:

 • 540 % avkasting på annonseringsbudget (ROAS)
 • 10 valda sökord på Googles första sida inom en månad
 • Ökade offertförfrågningar
 • 90 % högre antal bokningar med mindre tid i telefon vid automatiserad mötesbokning
 • Hemsida – Beror på omfattning och hur bråttom du har.
 • SEO – Tar tid. Resultat ses oftast efter 6 månader. Har du bråttom är inte SEO för dig (de som säger något annat kan du skicka till mig).
 • Ads – Brukar ge omgående resultat efter lanserad kampanj (lanseringstid ca 2 veckor).

Kort sagt ett möte med oss. Där brukar vi tillsammans gå igenom vilka mål ni har, vilka resultat ni kan förvänta er, tidsplan och pris. Efter att vi fått rätt uppgifter från er (ads-konton, webbhotell, domän, sociala kanaler osv. beroende på vilken tjänst det handlar om) löser vi resten. 

Se ditt pris!

Det här skulle kunna bli du

Landvetter SEO-review

Har du frågor om oss?

Digital marknadsföring som skapar nöjda kunder är kärnan i vår verksamhet. Vi brukar försöka låta kunderna tala för oss, därför har vi inte skrivit jättemycket om oss själva. Om du vill prata direkt med mig och Mikael istället så har du uppgifterna nedan:

Två män jobbar på webbyrå i Göteborg

Foto, Film och Webb

Efter ett trevligt möte fick vi på Fix IT förtroendet att ta fram ny hemsida med tillhörande fotografering och videoproduktion. 

En Annorlunda Jurist

Staffan Sörensson är en annorlunda Jurist. Från att ha bedrivit sk ”juridisk aktivism” i frågor så som surrogatmödraskap,  till att idag primärt syssla med arbets- och entreprenadrätt.

Google Ads

Efter sjösättning av den nya hemsidan har vi varit ansvarig för annonseringen på Google. Google Ads inom juridik är förknippat med särskilt höga kostnader (det är den bransch som har högst snittkostnad per klick). Efter 2 månader kom en förfrågan från Staffan om att dra ner på annonsbudgeten – för att för många förfrågningar kom in. 

Driver du ett tjänsteföretag?

Vi erbjuder sporadiskt tillfälliga erbjudanden för företag inom tjänstesektorn.

Framförallt brinner vi lite extra för företag inom:

 • Redovisning
 • Bygg & Hantverk
 • Psykologi
 • Juridik

Om du vill veta nästa gång vi har ett erbjudande så fyll i uppgifterna nedan.